Мода

Роклята

дамски дрехи онлайн

Любимата тема на жените.

Роклята подчертава женствеността, стила и придава доза самочувствие на представителките на нежния пол. Въпреки, че все повече в ежеднев ието на дамите присъства денима, панталонът, дамските блузи и клиновете не трябва да игнорират този елемент от гардероба си. Една рокля може да Ви озари и да Ви придаде много стил и съблазън. Сезон 2015 е наситен с изобилия от нови предложения и стилове на рокли.

Дължината няма значение актуални са и късите, и дългите. Водещите тенденции при роклите тази година са съблазнителните вечерни рокли, полупрозрачните и украсени с дантела и златна бродерия. В модните си колекции дизайнерите са представили различни стилове, текстури и цветове. Най – модерни са ярките модели и трапецовидни силуети чийто ръкави могат да са с всякаква форма и дължина. Най – новия тандем за сезона са роклите с геометрични щампи в контрастни цветове. Много от моделите са украсени с флорални и преплетени етнически мотиви. Има и рокли, които са в постепенно преливащи един в друг тонове.

Най -актуална за всички времена си остава и малката черна рокля. Тя винаги е била универсална. Достатъчно е да я съчетаете с подходящия чифт обувки, сако или яке и можете да я адаптирате към различните жизнени ситуации. Късите рокли също са много актуални за този сезон. Могат да се носят не само при специални случаи, но и в ежедневието. Много са удобни и не ограничават движенията Ви. Може да се чувствате комфортно във всяка ситуация.

Много елегантност и женственост придават и роклите с флорални мотиви с нежни цветове и меки линии. Важна е и материята. Избирайте рокли, които са приятни на допир, леки и с въздушни материи. Например като кадифе, трикотаж, шифон, коприна и памук. Освен красивите тоалети много е важно да имате настроение и да се чувствате добре. Не крийте своята красота от околните и винаги бъдете позитивни.

Онлайн магазин за дамски дрехи