Актуално

 

дамски панталони

Тази година модните тенденции съвсем не са скучни.

През зимните и студени дни основните цветове, които преобладават в гардеробите ни са: черно, сиво и кафяво. Тази година зимата съвсем няма да бъде скучна по отношение на разнообразието на цветовете. Особено преобладаващи цветове ще са ярките. Особено интересни и богати на принтове ще са палтата, роклите и шаловете.

Златните нюанси също ще бъдат актуални и водещи тази зима. Ако не искате да блестите, може да го замените с жълтеникавите цветове, които са също подходящи. Кралското синьо определено ще присъства в пуловерите и макси палтата. Други цветове, които ще присъстват са земните, тъмните, кафеникавите нюанси. По – скоро те могат да се използват за чанти и обувки не за дрехи. Ярко червените тонове с тях може да се разнообразите през зимата. То е прекрасен избор за рокля или палто. Но освен разнообразието в цветовата гама, голямо разнообразие има и по отношение на принтовете. Особено подходящи ще са геометричните решения в непретенциозни нюанси. Райетата, които бяха хит през 2013, отново са актуални и през тази година, но с придобит нов облик.

Тази година те са с пищни украси, блестят и се свързват с етно мотивите. Дамските  панталони с висока талия, тънко коланче и свободно падащите надолу крачоли отново ще са на мода. В модните дамски колекции значително място заемат и строгите сака с вратовръзки или папионки и бяла риза. Дрехите от каре ще са много актуални този сезон. Те придават една визия в стил „ученичка“, но те се препоръчват и на по – зрелите дами.

 Пухкавите палта от агнешка кожа ще са хитът сред палтата на 2014. Всякакви разцветки са допустими стига да са в по – ярките гами. Каквото и да изберете през новия зимен период няма да направите грешен избор. Тази година всичко е модерно и помнете вземете от модата това, което Ви подхожда най – добре.